2019


24/ 11  En månad kvar till julafton, och nya hemsidan börjar äntligen ta form. Otroligt mycket jobb har det varit, men nu så kommer det äntligen att bli mycket lättare att uppdatera eftersom jag tom kan göra det från telefonen.


På hästfronten så händer det inte så mycket mer än att fodra, mocka och pyssla med ponnyerna. Men en sista utställning har vi varit på sen jag uppdaterade sist, och det var i Sölvesborg. Mycket välarrangerat med pyntat ridhus, musik, fina priser och trevlig stämning.


Som vanligt så hade vi "hygge" med våra danska vänner kvällen innan, så trevligt<3

Två ston med föl hade vi med till utställningen, och det var Rosheiya och Fi-Jenna. Först var det mammornas tur, och dom gick ensamma i sin klass. Domaren tyckte bäst om Rosheiya som fick fina 98898=42p, tätt följd av Fi-Jenna som fick 98888=41p.

Även Zuleika och Zoela gick ensamma i sin klass, och Zuleika gick först med 87888=39p, och Zoela gick tvåa med 87887=38p

Senare på dagen blev Rosheiya Champion ministo, och hennes dotter blev Champion miniföl. Tror att det bara var kvar fyra hästar i BIS-ringen när Rosheiya åkte ut, så kul :)Dessutom visades ytterligare en avkomma till Baldur, Hultas Krissla med 41p, samt två av Paschals avkommor, Shady Acres Trinity och Stjernens Mini Sky Walker, som blev klassvinnare och den sistnämnde även Champion. Stort Grattis till ägarna😀

KONTAKT

Address:

Råset 6105, 242 95 Hörby

Email:

hasselbostuteri@gmail.com

Phone:

+46 733 263 266


Följ oss gärna på vår facebooksida

Copyright © All Rights Reserved